Op zaterdag 22 september vond de herfst- winter modeshow bij damesmodezaak PINOK te Venlo plaats. Tijdens deze modeshow werden de nieuwe trends voor dit najaar/ winter getoond. Deze modeshow werd georganiseerd door Geven Schoenen en PINOK, in samenwerking met Huizenaar kappers en café de Locomotief.

Spetterende show

De modeshow vond plaats voor het winkelpand van Pinok, op het terras van café de Locomotief. Muziek werd verzorgd door dj Lucas Bremmers. De shows werden verdeeld in 3 tijdzones. Elke uur een modeshow. De eerste show startte om 13:30, daarna om 14:30 uur en 15:30 uur. De shows werden geopend met een introductie van de eigenaar van Pinok, Geven schoenen en Huizenaar kappers. Waarin de bedrijven een kort maar krachtige trend presentatie gaven.

Trend presentatie

De nieuwste trends van dit najaar werden getoond. Hierin zag je oude trends die een comeback maakte en nieuwe trends die hun entree maakte. Verschillende stijlen en patronen en prachtige kleuren paletten. Combinaties waarbij men niet snel aan het najaar denkt.

Divers kleurenpallet

Als men het over het najaar heeft denkt men vaak aan donkeren tinten zoals zwart, navy en bordeaux. Maar dit najaar maken de fellere kleuren ook hun comeback. De donkeren tinten zullen blijven tijdens dit seizoen, alleen moeten ze nu het stokje delen. Verschillen patronen en prints zoals ruiten zijn ook er bij dit najaar. Deze trends en nog veel meer waren te zien op de catwalk.

Dé trends voor herfst/ winter 2018/2019

De trends van dit najaar zijn heel gevarieerd. Een daarvan is dierenprint, dat tijdens de modeshow werd getoond door middel van een prachtige jas met leopard print van Bellerose. Ook waren er meerderen eye cathers te zien die wel echt de aandacht trokken zoals het velvet pak van dante 6; de Avenue blazer en de Seduce pantalon. De lange Ralini jas van Essentiel Antwerp en niet te vergeten de Closed pedal pusher in combinantie met de Wendy trui van Nathalie vleeschouwer en de Teddy jas army green van Giacomo. De lange bontjas is een key item dit seizoen.

Voor meer informatie, ga naar www.pinok.nl